Offerte opsturen

U kunt de berekende prijs via e-mail opsturen. Vul in onderstaand veld het e-mail adres van de ontvanger in en druk op de knop "Versturen"

Reis annuleren

Aan het annuleren van de reis zijn kosten verbonden, indien er reeds betalingen hebben plaatsgevonden. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Weet u zeker dat u deze reis wilt annuleren?

 

BusHuren.nl – Simpel en snel

Wil je een bus huren maar heb je geen zin om offertes op te vragen, dagen lang te wachten en dan maar hopen dat er nog een bus beschikbaar is? Bij BusHuren.nl regel je simpel en snel een touringcar bij één van de geselecteerde busbedrijven.

Het team

Het BusHuren.nl team bestaat uit een groep jonge, enthousiaste medewerkers en is vast van plan de touringcarmarkt op zijn kop te zetten door de eerste volledige online aanbieder van busvervoer te worden! Volg onze Facebook pagina voor meer nieuws omtrent BusHuren.nl

Onze missie

Simpel en snel. Dat is waar BusHuren.nl voor staat. Geen gewacht op offertes maar direct boeken, direct geregeld. Bij de start van BusHuren.nl stelden wij ons concrete doelen: De eerste en beste online aanbieder van busvervoer en een revolutie op de markt ontketenen.

Partnerbedrijven

Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van BusHuren.nl partners, zodat u altijd verzekerd bent van een goede bus tegen een eerlijke prijs. We stellen hoge eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid, zo moeten al onze partners lid zijn van ‘Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf’ en zullen we na herhaaldelijke klachten de samenwerking beëindigen. Heeft u een klacht over een partnerbedrijf, we ontvangen graag uw reactie.