Offerte opsturen

U kunt de berekende prijs via e-mail opsturen. Vul in onderstaand veld het e-mail adres van de ontvanger in en druk op de knop "Versturen"

Reis annuleren

Aan het annuleren van de reis zijn kosten verbonden, indien er reeds betalingen hebben plaatsgevonden. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Weet u zeker dat u deze reis wilt annuleren?

 

Werkwijze

Stap 1: Bereken

Bij stap 1 vul je de reisgegevens in zodat wij een prijs kunnen berekenen. De prijsberekening baseert zich op de af te leggen kilometers, grote van de bus en tijdsspanne van de busrit.

Je kunt hier ook aangeven of de bus bij de groep moet blijven of dat hij de groep wegbrengt en later op de dag weer ophaalt. Een programma of opmerkingen kun je later in de boeking toevoegen.

Stap 2: Boek

Bij de tweede stap staan de prijzen en het overzicht van je boeking weergegeven. Je kunt nu direct de bus huren of je kiest ervoor eerst een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Voordat je kunt boeken willen we natuurlijk eerst wat meer van je weten. Hiervoor kun je inloggen via je Facebook account of registreer jezelf bij BusHuren.nl

Stap 3: Betaal

De betaling is snel en gemakkelijk geregeld door een betaling met iDEAL!

Stap 4: Bus

Als de betaling is ontvangen is je bus definitief geboekt! In het overzicht ‘Mijn reizen’ vind je alle informatie over je boeking en kun je ook het eventueel openstaande bedrag inzien of annuleren. Moeten enkele van je vrienden nog betalen dan deel je de reis via e-mail of Facebook!

Enkele dagen voor vertrek vind je hier ook de gegevens van het busbedrijf welke jouw busrit gaat uitvoeren.